Jag älskar vår sommarbil! Den är ett monster och hittills har jag inte vågat köra den efter att den fått helt nya hästkrafter.

Jag har fastnat för att vlogga och jag hoppas ni tycker det är lika kul att titta på dom som att läsa min blogg. Här kommer ett klipp på när vi tog en runda med Corvetten! Se hela för att höra ljudet av bilen 🙂

Ni som undrar så är detta en Corvette C6 Z06 en av specialutgåvan ”2008 Corvette 427 Limited Edition Z06” som är baserad på Corvettes klassiker Stingray.
Lite rolig fakta är att det såldes 427 stycken i USA och Kanada, och 78 stycken i resten av världen. Vår är en av två svensksålda om jag minns rätt. När man adderar dessa siffror så blir det 505 och det är hur många hästkrafter bilen orginal.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.