I veckan passade jag på att röra mig lite extra och åka på en BH-visning. Kolla in min nya video för att se hur det var.

Jag älskar hemförsäljning eller direktförsäljning! Det är roligt att åka på och man får lära sig otroligt mycket mer om produkterna än man gör ifall man går runt i en butik. Jag tycker det är synd att det inte är lika poppis idag som för några år sen.

Har ni varit på någon visning hemma? Vilka produkter fick ni se då?

Som ni sett i tidigare blogginlägg har jag legat hemma med ryggskott. Efter att varit sängliggandes i en vecka testade jag att åka iväg på BH-visning till min kompis. Jag är glad att jag kom iväg eftersom jag nu efteråt ligger med mer värk än jag haft de senaste dagarna. Det är märkligt hur kroppen beter sig. Just nu vet vi inte vad som orsakar det mer än att värken gått från att vara muskelvärk till nervvärk. Berättar mer om det i nästa inlägg efter jag varit på röntgen.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.