Jag är så otroligt glad! Jag vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt har jag flertalet beställningar och det känns riktigt kul att fler hittar mig. Vinyella är en del av mitt företag och är något jag vill bygga på och utveckla!

Jag startade upp Vinyella för lite över ett år sen. Tanken var att göra enkla klistermärken till min kalender, men jag fick massor av andra beställningar och klistermärkena och alla egna projekt har legat på is.

Något jag inser nu är att jag behöver utveckla Vinyella! Det är superkul och något jag verkligen ser fram emot! Jag ska ta fram olika företagspaket som passar för olika företag. Du kanske har ett eget företag och är ensam, du vill ha ett paket med något klädesplagg och dekaler för att synas. Eller så är ni fem personer och du vill att dina anställda ska visa upp företagets logga privat.

Mitt fokus har varit egenföretagare och jag har ibland saknat privatpersoner som vill ha unika presenter. Så därför ska jag försöka hitta några roliga present idéer som ska vara enkla att beställa.

Jag vill förenkla beställningen med ett formulär, men än har jag inte hittat det jag söker efter för att kunna bygga upp det jag vill.

Jag önskar ta in lite nyheter som ni skulle ha nytta av eller behov av. Jag får ständigt frågor om produkter jag inte har möjligheten att tillverka, men jag vill hitta alternativ till mina kunder.

Det är tur jag har semester nu från jobbet så jag kan börja jobbet med att utveckla! Att leta möjligheter och fortsätta hålla personliga dialoger för att ge mina kunder det dom önskar.

www.vinyella.se

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.