Hickup, det namnet har jag hört så många gånger på sista tiden. Detta inlägg har affiliatelänkar till deras webbshop. Jag villhöver deras sminkborstar!

Jag vill ha bra, prisvänliga och veganska sminkprodukter. Det känns helt rätt i tiden och efter att jag sett flera YouTubers använda just Hickups sminkborstar så är jag riktigt sugen på att klicka hem några för att testa. Just nu har de dessutom 15% fram till 30/7 med koden ”SOMMAR”.

Jag har nu under två veckor kollat otroligt mycket på YouTube och det mesta som dyker upp är intressanta vloggar som ofta innehåller en sminksekvens. Det är intressant att se att det har hänt så mycket inom skönhetsvärlden sen jag sminkade mig mycket. Idag använder jag typ bara ögonbrynspenna men vill ha en bra grund att lägga till vardags. Just nu hade jag gärna velat testa massa nya produkter. Oavsett hur mycket smink jag än skulle köpa så är appliceringsborstar viktigast! Några som är sköna och inte lämnar några streck efter sig vid applicering. Jag tror verkligen på dessa från Hickup och jag bara måste ha dom!

Vilka skulle du valt? Eller om du redan har dom, vilken rekommenderar du?

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.