För en vecka sen fick jag nöjet att vara med på Villa Wingarheds premiärhelg.

Villa Wingrahed är ett gammalt hus i Kungsör som kommer vara ett café och hus för evenemang. De har även en mindre gårdsbutik och delikatessbod. Det var så fint med alla gamla detaljer mitt i villaområdet!

Tapeten var originaltapeten som suttit i väldigt många år. Om jag minns rätt var huset 120 år gammalt och möblerna i flera av rummen tillhör huset. Det finns massor av gamla bilder och tidningsklipp om familjen som bott där. Det är som att åka tillbaka i tiden.

Jag var där och visa upp mina produkter från PartyLite. Det är så många snygga och häftiga sommarprodukter i den nya katalogen!

Ni hittar allt i min webbshop https://elavie.partylite.se

Vilken fika de hade! De kommer satsa på att det finns något för alla, så glutenintolerant, veganer och laktosintoleranta ska ha något att välja på. Min favorit blev den underbara morotsmuffinsen med frostig!

Det många åt av och berömde var deras våfflor med skagenröra. Deras plan är att ha en glutenfri smet och tro mig, jag längtar till den dagen! De ser så otroligt goda ut.

Är ni i närheten av Kungsör så åk dit och fika!
www.villawingarhed.se

Cornelia och Viktoria som driver Villa Wingarhed är två helt otroliga personer med hjärtat på rätt ställe. Dom kommer lyckas med sin idé och jag ser fram emot att följa deras utveckling, för detta är början på något riktigt bra.

Kategorier: LivetTips