Att lyckas på så kort tid, trodde jag inte ens var möjligt! Jag älskar att jobba och utmana mig själv, men inget hade varit möjligt utan det fantastiska team som växt fram.

Jag och min kompis valde att började som distributörer hos Bepic i oktober 2021. Vi har varit med i olika företag och exempelvis sålt ljus, smycken och eteriska oljor.

Jag har verkligen fastnat för denna företagsstruktur. Jag får jobba med den roliga biten, vilket är att jobba med sociala medier och lära känna massor av nya människor. Så slipper jag ha ett lager eller ta fram produkterna. Någon annan sköter allt medan jag får betalt för att marknadsföra det jag älskar.
Sen är det ju även så att med åren har jag blivit med introvert och därför passar det mig perfekt att få ligga hemma i soffan och jobba i lugn och ro.

Det jag gör är helt enkelt att rekommendera produkterna och jobbet som distributör. Många har behov av både bättre hälsa och en extrainkomst och då är detta en perfekt kombination. Jag tjänar både på min egen försäljning men även på mitt teams försäljning. Därför är jag mån om att de får all hjälp de behöver för att utvecklas och bli självgående.

Där i oktober behövde jag själv ha en förändring. Jag var mitt i en period där det hänt lite för mycket på kort tid. Jag behövde tillskott som fick mig att orka mer, minska hjärndimman och något som fick mig att få tillbaka mitt engagemang och driv.

Denna förändring var precis vad jag behövde! Jag fick snabbt det jag behövde och märkte förändring på en gång. På ungefär en månad hade även teamet växt mer än jag kunnat tro. Jag hade mentorer som gav mig en otrolig motivation och vilja, så när vi hade en period med fantastiska Black weekend erbjudanden så jobbade jag tätt ihop med min vän och sponsor. Med hennes pepp lyckades jag gå från en helt ny distributör till en nivå vi kallar Guld! En väldigt stor bedrift för mig.

Vid nästa tillfälle där vi hade planerat in bra erbjudanden, då hade jag förberett mig både mentalt men även jobbat hårt för att hjälpa fler till bättre hälsa och nå ut till fler personer som visat intresse.
Jag satte ett högt mål och körde på! Skulle jag inte klara det så är det ju inte hela världen, men jag ville dit. Ni som har eget företag eller jobbar med försäljning vet hur viktigt det är med mål för att få tillväxt.

Samtidigt som mitt företag kan växa så har även fler möjligheten till en bättre vardag och bättre mående. Jag vet att dessa produkter gör en förändring hos många, annars hade jag inte varit så intresserad av att nå ut till folk. Personer hade inte varit återkommande kunder om inte produkterna var bra.

Så i Mars 2022 lyckades jag nå det steg jag egentligen trodde jag skulle klara efter ett år. Ett steg som i andra företag kan ta 20 år att nå. Nämligen att nå steget Diamond.
Detta var något av det jobbigaste och roligaste jag gjort i mitt företag! Jag skulle göra det tusen gånger om och längtar efter att hjälpa den i mitt team som vill göra samma resa.

Vill du veta mer om produkterna eller jobbet så hör av dig! Vi växer så det knakar och du vill inte missa detta äventyr.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.