Vilken höst! Det har inte varit många lugna stunder och jag har verkligen fått prioritera. Ni har nog märkt att bloggen varit mindre prioriterad.

Jag har varit fullbokad med ljuspartyn och olika jippon. Det har varit otroligt roligt att få komma ut och jobba så mycket! Att få träffa både nya och välbekanta ansikten.

Jag har även haft massor av beställningar när det gäller vinyltryck. Jag säger bara, WOW! Tack alla för ert förtroende och era beställningar, det är så otroligt kul att få jobba med det jag gör.

Ny familjemedlem

För några veckor sen hittade vi äntligen vår nya familjemedlem som vi sökt i flera år. Han bara dök upp och vi kunde inte motstå att åka iväg utanför Kinna och se vem denna bruna herre var. Hem åkte vi med Rolle, Red baron Shiralee ❤️

Ja, nu vet ni varför bloggen inte varit uppdaterad på länge. Även min YouTubekanal har fått färre uppladdningar. Jag önskar jag hade tid för att göra allt och jag vet att det snart blir lite lugnare igen. Jag har så mycket att berätta och visa er!

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.

Kategorier: Detta är jag

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.