Underbara jobbgrannar är guld värda en dag som denna!

Idag har jag hängt en del på kontoret och fixat klart några beställningar men även bara chillat med Rolle. Fick hjälp av min kära sambo och bära dit min soffa idag så jag ville se om Rolle äntligen skulle hitta sin plats och lugna ner sig lite. Min plan är att han ska kunna vara med mig på jobbet de gånger jag är på kontoret. Han är min bästa vän och jag vill att han ska kunna vara med där jag är helt enkelt.

Den underbara nosen!

Jag fixade med tryck till både ”HLR för alla” och ”Öhrnöga”. Det är så coolt att få jobba med så många grymma entrepenörer!

När jag var klar tog jag dit Rolle och efter ett tag var det dags för en paus ute i blåsten tyckte han. Vi sprang ut och ganska snabbt ville han in igen. När jag letar efter nycklarna stannar hjärtat till och jag inser att jag glömt dom inne på kontoret! Jag har inga extranycklar och jag har datorn och allt där uppe. Dessutom kommer jag inte in hemma just nu heller.

Det är just nu även storm ute och det blåser galet mycket. Rolle fattar inte riktigt varför vi inte kan gå in och slår på glaset. En av mina företagsgrannar har sitt visitkort på fönstret och jag tänker att det är värt att chansa, hon kanske bor nära och vi kan promenera dit. Hon svarar! Vad skönt då finns en chans att jag kan komma in. Det är ändå lördag och klockan är kväll, så chansen att någon svarar på sitt jobbnummer är liten.

Hon inte bara svarar utan hon erbjuder sig även för att komma och öppna! På en lördagkväll! Vilken granne, hon räddade min kväll! Detta påminner mig om att jag måste köpa något som tack till henne. Jag måste verkligen visa min uppskattning, för den känslan av att gå från panik till tacksamhet var otrolig.

Medan jag väntar kommer även Linda Öhrn från Öhrnöga och ska hämta sin beställning. Skönt att ha sällskap och någon att prata med. Rolle är givetvis bästa sällskapet men där i mörkret är det skönt att även ha en till människa och inte bara en hund som älskar alla vid sin sida.

Nu ligger och och Rolle i sängen och lyssnar på blåsten. Jag funderar på allt som hänt idag. Jag har fått en ny teammedlem i Q Sciences teamet, jag har trampat i en bajshög utanför lägenheten, ja låst mig ute och haft en överenergisk och underbar vovve. Det är dags att sova och hoppas på en ännu bättre dag imorgon. Då ska jag bjuda in alla jag känner på nästa veckas evenemang i Västerås, Örebro och Stockholm. Nu är det dags för folk att lära känna Q Science och min nya verksamhet!

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.