Jag hoppas du som dyker upp här i min blogg mår bra!
För här har det gått upp och ner.

Vi har flyttat ännu en gång och jag har bytt jobb. Mitt företag har ändrat fokus och jag har nog varit den mest snurrigaste personen på länge. Jag har varit deprimerad och jag har varit utmattad.

Allt började när jag fick en medicin mot nervsmärta. Den gjorde mig så lugn och jag slapp all stress som var just under den perioder. När smärtan la sig hade jag helt enkelt svårt att sluta med medicinen och fick fortsätta med den. Under denna period började jag även känna mig väldigt nere och hade svårt att koncentrera mig. Jag hade en fruktansvärt hjärndimma och började få svårt att göra mitt jobb ordentligt för jag började glömma enkla saker som jag borde minnas.

Efter ett tag kände jag att jag behövde ta tag i detta. När jag fick kontakt med en psykolog genom jobbet och började läsa på om just medicinen jag åt. Detta visade sig vara anledningen till att jag blev deprimerad, min hjärntrötthet, min glömska osv. När jag läste om biverkningarna så fanns det minst åtta punkter som passade in! Självklart slutade jag med dessa så fort jag kunde.

Detta var för över ett år sen nu och jag har inte lyckats komma tillbaka helt.

Det känns som en lång väg att gå för att må lika bra som innan. Jag har kommit långt och jag har bestämt mig för att göra en förändring i min vardag för att må bättre.
Jag har exempelvis börjat göra sånt som gör mig glad, röra mig mer, äta bättre och ta näringskapslar som ska hjälpa med mer energi, bättre sömn och en bättre tarm. Hittills efter två veckor är det en otrolig stor skillnad!
Jag har stora förväntningar att se mer resultat i långa loppet.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.