Denna post är skriven i samarbete med  GetPersonal.se som säljer massor av personliga presenter. Tänk dig en champagne sabel med brudparets namn och datum, varför kände jag inte till dessa tidigare? Nu när jag hittat dom är det självklart att jag måste tipsa er om dom, speciellt deras bröllopspresenter!

Jag minns när min bästa vän skulle gifta sig, mitt första bröllop som jag skulle på och jag hade inte en aning om vad man ger i present. Om jag minns rätt gav jag dom pengar eftersom brudparet hade önskat sig det och det är bra på ett sätt. Däremot föredrar jag att ge presenter som får personerna att minnas det speciella tillfället och att jag var där och firade dagen med dom. Det kan inte bli mer personligare än att ge något som är graverat! Jag bestämmer meddelandet själv, det kan vara deras namn, datum för tillfället, ett tack för att jag fick delta eller en rolig hälsning till dom. Jag bestämmer även stilen på texten.

Jag tänkte visa upp några som jag fastnade för, men ni måste kolla in alla deras fina bröllopspresenter.

Dessutom är det fraktfritt och skickas samma dag när man beställer innan kl.15 så leveransen är riktigt snabb för att få en personlig bröllopspresent.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.