Jag har hittat en ny favorit! Viktigaste i mitt fejs är ögonbrynen. Har jag inga ögonbryn så känner jag mig helt enkelt naken.

Även om jag har microbladade ögonbryn så fyller jag ibland i dom. Till vardags går jag oftast som det är. Det är faktiskt väldigt gött att på morgonen bara tvätta ansiktet och fransarna och sen smörja in sig, borsta fransarna och vara klar. Typ chop, chop, done!

Min vän Caroline visade upp när hon använde By Bexters ögonbrynspenna i sin live på Instagram. Jag var tvungen att köpa den och testa. Den såg ut att vara som gjord för mig och det var den!

Te och smink

Tidigare använda jag mig av Anastasias ögonbrynspenna, det var den bästa jag hade hittat och jag älskade den mörkbruna färgen de har. Nu har den en konkurrent! Formen på pennan är annorlunda men jag gillar den verkligen. Den är inte rund utan avlång. Formen tillåter mig att lägga till bara några extra strån eller fylla i dom intensivt.

Om ni vill testa By Bexter kan ni höra av er till Caroline på hennes Instagram eller till närmaste återförsäljare av By Bexter.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.