I samarbete med Smartson testar jag Logitech MX Vertical
Min provtid börjar ta slut och det är dags att utvärdera.

Jag älskar verkligen teknik och att prova nya produkter. Blev så otroligt glad när jag fick möjligheten att prova denna mus eftersom jag jobbar vid datorn hela dagarna. Dessutom är ergonomi superviktigt för mig som ofta har problem med axlar och nacke.

Jag har använt vanliga möss, möss anpassade för spel och ergonomiska styrdon som man har nedanför sitt tangentbord.

Mitt problem med möss brukar vara att jag har för små händer som gör att jag inte får den stöd som den är gjord för. Exempelvis når jag inte alla knappar eller kanar ner och får ett dåligt grepp.

MX Vertical har en bra och naturlig vinkel och jag kom snabbt in i användandet. Som ni ser på bilderna ovan har jag samma problem som jag har med andra möss. Jag kanar ner och får inte samma kontakt med alla knappar. Detta innebär även att jag vill få upp handen och då blir inte användandet lika ledigt och avslappnat.

Jag gillar musen och tanken på hur den ska användas. Dock passar den inte mig.

Har jag vänner i min närhet som vill prova den får ni gärna testa och säga vad ni tycker.

På jobbet har många tittat på den och tycker den ser konstig ut. Jo den ser lite udda ut och vill man satsa på ergonomi är det värt att köpa in olika produkter till arbetsplatsen så alla kan använda den som är bäst anpassad för individen. För jag tror denna skulle är superbra för de med större händer än mig.

#smartson #logitechvertical