Visste ni att jag en gång i tiden gjorde många egna smycken av olika pärlor?
Det var jättemysigt att sitta och pyssla och dona. Jag tyckte jag att mina smycken blev vackra och jag använde de dagligen. Sen kom det där med att tiden bara försvann. Undra om det har med åldern att göra? För jag hinner knappt pyssla nuförtiden.

Jag har länge saknat att bära fina smycken och har inte riktigt tagit tag i det förrän nu. Nu är jag till och med ambassadör för ett företag som nyligen startas upp. Det är samma grundare som var med och grundade Pandora. Webbshoppen är fylld med designsmycken för alla tillfällen!

Smyckena är i .925 Sterling silver och många går även att få i guld och rosé. När de är i guld så är de pläterade i 18K guld. Ni måste in och kika!

Jag längtar tills vi får vår nya fina design i webbshoppen. Då kommer den bli så snygg men även snabbare än nu. Vi märkte när vi lanserade den senaste kollektionen att de inte var beredda på det trycket vi hade! Superkul när så många vill ha våra smycket!

https://smycken.jespernielsen.com/sv/


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.