I dag finns det oändliga möjligheter till att tjäna extrapengar genom sin dator eller mobil. Jag ska ge dig ett klockrent exempel på något vi gjort gratis i alla år, varför inte få betalt istället?

Hur många gånger har du varit och ätit något gott på en restaurang och sen rekommenderat maten, servicen eller atmosfären till dina vänner? Jag har gjort det oändligt många gånger! Dessutom älskar jag att testa nya ställen och är inte sen med att lägga upp en post på mina sociala medier om allt. Detta gör jag helt gratis, men tänk att få betalt?

Det får jag idag! Jag jobbar dom ambassadör för företaget Q Sciences som är baserat i USA. Jag använder deras produkter för att förbättra min hälsa. Under dessa månader har jag hunnit testa ett gäng som blivit mina favoriter och jag vill använda dom dagligen. Vitaminsprayer, hampaolja utan THC, kolhydratsblockerare, energidryck och hudvård med hampa, allt är helt naturliga produkter som kroppen behöver.

Dessa produkter visar jag sen upp i mina sociala medier, jag skriver om mina upplevelser och delar med mig om vad jag tycker. Precis som med restaurangbesöken, men jag får betalt när andra väljer att testa produkterna eller till och med blir ambassadörer. Både kunder och ambassadörer har möjligheten att tjäna ihop till gratisprodukter genom två olika program som Q Science har tagit fram, plus att de får produkterna till inköpspris!

Detta är verkligen något som passar mig! Jag har hittat ett generöst företag som har produkterna som passar mig (och så många andra!). Jag blir lika glad varje gång jag hör att de funkar lika bra eller bättre på mina vänner eller bekanta. Så nu har jag och mina kollegor börjat ha informationswebinarier minst en gång i veckan för att berätta om hur det funkar.

Det bästa är att man inte behöver kunna något ifrån början. Vi är ett härligt team som hjälps åt, vi har otroliga mentorer i USA som stöttar oss och all fakta finns lättillgänglig att dela med sig.

Ni kommer garanterat se mer från Q Sciences och Q team Sweden inom kort!
PS, vill du veta mer så hör du av dig till mig! Söker nu: större influencers som vill ha en extrainkomst, företagare som vill ha en till inkomstkälla och hälsocoacher som förstår vikten av hampaolja och känner till det endocannabinodiska systemet.

Mejla mig på info@elavie.se


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.