Har jag verkligen en radioröst? Vem avgör vilken media som passar en?

Jag älskar teknik och sociala medier! Ända sen vi hade datorer på skolan i högstadiet som vi fick använda på rasterna så har jag fastnat för det här med internet. Det var superspännande att kunna chatta med någon på en helt annan ort i realtid. Idag känns allt vi gör så självklart. ”Alla” har ett Facebook- och ett Instagramkonto, den som inte har det är mer annorlunda än vanlig.
Jag läste media på gymnasiet, vilket var en stor besvikelse. Ena läraren berättade hur dumt val man gjort som valde att läsa media och den andra kunde knappt det redigeringsprogram han skulle lära ut till oss.

Efter några år, eller egentligen ganska många år, började jag läsa systemvetenskap och fick ännu en gång komma i kontakt med programmering. Det var nu jag började med YouTube och redigerade många videor på när jag spelade datorspel. Sen när jag slutade spela, så slutade jag med YouTube också. Tills sommaren 2018, då jag istället för att spela in en tecknad karaktär började spela in mig själv. Det blev inte många avsnitt eftersom vi hade en dubbelflytt som gjorde att jag inte orkade med någonting mer än nödvändigt under en period. Nu ett år senare började jag igen och det är så otroligt roligt!

Mina videor är väldigt spontana och jag försöker fokusera på mitt egna företag och hur det är att ha eget företag. Jag vloggar, intervjuar andra företagare och testar lite olika saker. De komplimanger jag fått otroligt många av är att jag har en behaglig röst och borde jobba på radio eller göra en podcast. Alltså, say what? Misstro mig inte, jag blir superglad! Jag hade gärna startat en podcast, men vad skulle jag prata om? Det gäller att prata om något man brinner om och det är svårt att visa upp det jag gör i en podcast.
Jag blir så otroligt glad för alla era komplimanger och det betyder otroligt mycket för mig! Tack alla ni som säger så fina saker! Det peppar mig till att fortsätta med det jag gör och det känns som att jag har valt helt rätt väg att gå när jag valde att börja med YouTube igen.

Besök gärna min YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UC9JjTg5vLy605JPcv4mfRgw

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.