Jag kände att jag bara behöver få ur mig detta. Att få dela med mig om hur jag känner men jag har inte riktigt orden att beskriva hur tacksam jag är att få vara en del av detta företag. Kom ihåg var ni hörde talas om Q Science första gången! För jag vet att detta kommer explodera i Sverige och Europa.

I januari vaknade jag en morgon med ett meddelande från en kvinna från Costa Rica. Jag läste det och svarade inte på en gång. Jag funderade på vad hon skrivit och läste igen. Hon ville jag skulle starta upp ett team i Sverige för företaget hon jobbade med. Denna typ av meddelanden får jag ganska ofta, men det som stod ut var att de jobbade med en produkt jag ifrågasatte, nämligen hampaolja. Hampaolja eller rättare sagt CBD är ju förbjudet i Sverige trodde jag. Efter att ha fört en diskussion med henne och sen boka in ett möte med henne och den europeiska VD som även är i grunden advokat och svensk. Jag var supernyfiken och hade redan innan samtalet var klart bestämt mig, jag skulle med på tåget!

Efter mötet skrev jag in mig och jag var nu en ambassadör för Q Science! Jag köpte hem de produkter jag kände att jag ville prova och på en gång började jag leta efter fler som skulle passa in i det svenska teamet. Det var flera nyfikna och allt började rulla på. Kalina från Costa Rica bokade in en resa till Sverige för att hjälpa oss igång. Jag fick hem mina första produkter som fick mig att älska företaget! Jag hade hittat hudvårdsprodukter jag inte vill leva utan och en hampaolja som förändrade mitt liv. Ju fler produkter jag provar desto säkrare är jag på att jag gjorde helt rätt val!

Jag har provat säkert hundra ansiktskrämer som inte funkat för mig. Jag har ätit tillskott som inte gjort någon skillnad. Nu känner jag skillnad! Jag har även fått hjälp med att äntligen kunna somna när min hyperaktiva hjärna kommit igång på kvällen.

Nog om produkterna, det finns mer! Jag har kommit i kontakt med så många fantastiska människor. Oavsett var i företaget de befinner sig så stöttar och hjälper dom mig. Alla gillar att se andra lyckas! Det är verkligen något jag älskar och brinner för. Jag vill få andra att må bra och lyckas! Jag har hamnat i helt rätt företag. Här ska jag växa som person och se andra växa med mig.

Sist men inte minst, kan jag tjäna bra? Ja! På det jobb jag lagt ner hos andra företag har inte gett mig i närheten av vad jag får i detta företag. Det är ett jobb och det krävs att jag jobbar, men jag kan jobba hemifrån och tjäna mer än när jag åkt runt på visningar. Misstro mig inte nu, jag älskar visningar och kommer fortsätta ha det, jag bara jämför inkomsterna.
Något häftigt är att jag kan coacha nya personer så att de kan tjäna runt 9000-10.000kr på en månad nu i juli! Jag kommer hjälpa minst två personer att få denna bonus och inkomst, men jag hoppas på fler.

Min dröm är att en dag jobba helt hemifrån och få umgås med min kära hund och sambo. Att kunna göra vad jag vill, när jag vill. Att få tjäna mer än jag gör nu genom att hjälpa andra människor att må bra.

Vad har du för dröm? Har du en liknande dröm? Hör av dig på info@elavie.se för att boka ett online- eller telefonmöte.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.