Jag har så mycket för mig just nu! Ibland glömmer jag bort vad jag håller på med. Idag efter jobbet tog jag fram min nya bok och började skriva ner vad jag gjort och vad jag ska göra.

Jag pratar med många människor dagligen och det är intressant och skrämmande att höra hur folk har det runtomkring i världen. Hur folk hanterar vår ovanliga situation är verkligen olika från person till person.
Själv blir jag bara ännu mer målmedveten. Jag ska klara detta och jag vill hjälpa fler! Tänk om jag kan se till att fler får en extrainkomst eller till och med en heltidsinkomst. Tänk om jag kan få de som är stressade och oroliga att slappna av lite. För ni vet att stress kan påverka immunförsvaret negativt?

Jag är ingen hälsoguru och har inte någon riktig akademisk utbildning, men jag är lyckligt lottad att ha personer runt mig som delar med sig om sina kunskaper. Jag är nyfiken och intresserad och delar gärna med mig av erfarenheter och kunskap. 

Idag skulle jag ju skriva om hur viktigt planering och uppföljning var, men hjärtat och hjärnan drev iväg. Många tankar går till dagens Coronasituation och det är därför ännu viktigare för mig att skriva listor och bocka av. Att se hur andra mår och om jag kan hjälpa till med något. Att ge eller be om hjälp är viktigt just nu! Jag ber om hjälp dagligen, jag vill att mitt företag ska överleva. Jag vill se hoppet växa och det gör det ❤️


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.