Måste man planera sin hobby för att nå sina mål?

Jag har två roliga hobbies där jag får möjligheten att träffa massor av trevliga människor! Många av dom har även blivit riktigt bra vänner. Jag har sett dessa som något roligt vid sidan av mitt vanliga jobb och de kommer de fortsätta vara. Däremot är min plan att expandera, nå ut till fler och coacha andra. Jag vill att andra ska få möjligheten att använda dessa underbara produkter och få ändra sina vanor i vardagen. Om man dessutom vill köpa produkterna till reducerat pris, då kan man göra som jag och börja sälja dom.

För att nå sina mål så bör man:

1. Skriva ner dom

2. Ha en plan över hur man kan nå målet/målen

3. Bara köra!

4. Följa upp

 

Min action planner har en av mina managers skapat som ett verktyg till att nå mina mål. Så himla grymt gjort av henne! Jag gillar verkligen mina coacher som får mig att vilja lyckas.