Detta är reklam för sidan nätdejtingtips.se

Nätdejting måste vara mer vanlig än att börja dejta någon man träffar i vanliga livet, eller vad tror du?

Jag har ingen statistik på det utan det är mina egna åsikt. Jag är ju uppväxt med internet och dess utveckling. När jag gick i högstadiet så kom jag i kontakt med internet för första gången och i skolan hade vi en datorsal där vi kunde sitta och surfa runt. Många av oss satt då på olika chattsidor och chattade med andra människor runtomkring i landet. Där träffade jag på min första pojkvän. Det var superspännande som tonåring att kunna prata med killar och jag minns att jag tyckte det var lite häftigt att ha en pojkvän. Det var lite udda eftersom han bodde i Luleå och jag bodde i Hudiksvall, det vart inte långvarigt om man säger så.

Då kallades inte det för nätdejting. Jag har nog inte ens reflekterat över det som dejting förrän nu när jag tänkte skriva detta. Sen dess har utvecklingen verkligen gått framåt som med det mesta i vår digitaliserade värld. Jag är verkligen för att digitalisera mera och jag jobbar inom IT och kan se fördelarna med att våga vara med digital. Nätdejting har funnits ända sen internet blev en fluga, men då fanns det inte lika många inriktade dejtingsidor som det finns idag.

Jag tycker det är bra att det finns inriktade dejtingsidor och jag önskade att fler vågade ta steget dit och vara seriös än att flörta med okända på vanliga communitysidor som exempelvis Facebook eller spelappar. Det finns många att välja på och du kanske inte ens vet vilka sidor som finns? Därför tänkte jag tipsa dig om en sida jag hittade NätdejtingTips.se. Hos dom får du tips om olika seriösa dejtingsidor men även bra tips om hur du ska skapa din profil om du är ny inom nätdejting och vad som är bra att tänka på när du ska ut på din riktiga dejt första gången.

Innan jag och min pojkvän träffades så hade jag konton på några dejtingsidor och jag måste säga att det är stor skillnad på olika sidor. Det är även viktigt att ha i bakhuvudet att alla inte är de dom utger sig för och att vissa egentligen inte är ute efter att dejta utan något helt annat. Även om jag rekommenderar att nätdejta så måste ni vara lika källkritiska innan ni ska träffa er första dejt som ni är när ni läser ny fakta på internet. Våga testa och ha kul!

Sist men inte minst, dela gärna med er av hur det går för er! Hade varit kul att höra ifall du som läser detta och använder nätdejtingtips.se hittar eran kärlek tillslut.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.