Detta inlägg innehåller affiliatelänkar ❤️
Rolle bara växer och växer men är fortfarande min lilla vovve. Tänk vad orolig man kan bli när han inte mår hel hundra!

Han har både hart dålig mage med diarré, varit väldigt röd om ögonen, haltat och varit väldigt matt. Jag är ju en person som blir väldigt orolig och tycker det är superjobbigt att se sin bästa vän må dåligt!

Jag hittade FirstVet väldigt tidigt och har använt deras app redan tre gånger! Det är supersmidigt att boka tid och kunna få en veterinärs åsikt genom mobilen istället för att åka till veterinären. För mig som jobbar hela dagen är det inte jättelätt att få en tid som passar och ibland finns det inte någon tid alls. Exempelvis om något händer en lördag, ska jag åka akut flera mil till närmaste veterinär eller boka tid hos FirstVet för att veta hur allvarligt den kan vara? Jag kanske kan avvakta en stund, men hur vet jag det om jag inte vet hur jag ska tänka som en ny matte?

Appen är helt gratis! Ladda ner den och fyll i dina och ditt djurs uppgifter. Beroende på vilken försäkring du har så kan samtalen alltid vara gratis, men oavsett så är det ibland skönt att få höra en åsikt från någon som har en utbildning och vet mer än en själv. Ni kanske är som jag som googlar mycket, det kan ibland få en att bli extra orolig. Så nu använder jag mig av FirstVet istället.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.