Vad kul att just du är här och kikar på min sida!

Detta är min blogg om entreprenörskap, företagande, vinylskärande, testande av nya produkter, gluten- & laktosfri mat och allt annat jag får för mig att göra.

Jag är en helt vanlig och lite nördig person som älskar livet. Jag bor med min pojkvän i Arboga där vi drömmer oss bort till de härliga sommardagarna fulla med fiske och natur (fast jag ska ta med mig min virkning och virka järnet ute i naturen i sommar).

Jag har ett driv som jag gärna delar med mig av och jag vill att mina sociala medier blir en del av mitt entreprenörskap. Mitt intresse för teknik och spel har funnits sen jag var liten och nu när jag är lite mer vuxen har jag hittat mitt driv och min passion i företagandet.

Om jag minns rätt vad jag ungefär 25 år när jag fick reda på att jag är glutenintolerant och sedan dess har jag levt med en glutenfrikost. Jag vet hur utmanande det kan vara med kosten och därför vill jag använda min blogg som inspiration och som kom ihåg för mig själv. Hälsa och kost är något som om och om blir en stor del av mitt liv eftersom ens kropp och knopp mår bättre av ett hälsosamt liv.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.