Eftersom jag ÄLSKAR PartyLites ljus och dofter har jag valt att bli en oberoende PartyLite konsult ⭐️?
Jag har köpt deras produkter till och från sen säkert 12 år tillbaka och alltid varit lika nöjd. Nu vill jag helt enkelt kunna dela med mig av dessa doftljus och dofter utan låga till fler. Ljusen av gjorda av en giftfri vaxblandning som i USA till och med är livsmedelsklassad. Dofterna och de fina ljushållarna varierar de olika säsongerna för att matcha årstiden eller speciella dagar.

Som PartyLite konsult kommer jag har ljuspartyn hos värdinnor/värdar runt omkring i Västmanland. Själv bor jag i Västerås, men har inget emot att åka till exempelvis, Köping, Arboga, Örebro, Sala, Hallstahammar, Surahammar och varför inte även till Stockholm, Ludvika och Eskilstuna.
Vill du inte ha ett ljusparty, då kan du även beställa genom mig och jag skickar med det på nästa beställning till PartyLite.

På min Facebooksida ”Annelis PartyLite och dekor” kan ni se alla erbjudanden som dyker upp från PartyLite, om vi har några event samt när jag ska skicka en beställning.

Här på sidan kan ni läsa mer om PartyLite i menyn, men jag kommer även posta bilder och information som om olika ljus, dekoration och erbjudanden.

Har du varit på ljusparty någon gång?

 

 

 

Kategorier: PartyLite