Min nya kreativa hobby!
Minns ni att jag köpte en kalender för ett tag sen? Då köpte jag med ett gäng klistermärken och jag älskade att planera med dessa. Det blir kreativt och fint, till och med avslappnande att planera. Jag fick tillslut en idé att jag ville skapa egna klistermärken och började googla.

När jag googlat och letat hittade jag tillslut en maskin jag bara var tvungen att ha! De var slut i typ varje webbshop pga att det var någon vajsing med exporten från Kina till USA under den tiden. Efter letande och frågande hittade jag en begagnad maskin! Jag köpte den snabbt dom attan och började skapa.

Hade massor av problem att lyckas skära rakt på mina klistermärken och det tog lång tid innan jag kom på vad jag behövde göra. Min vän som äger Carolinesbeautyspa i Arboga väntade på att köpa klistermärken av mig, så gissa hur glad hon blev när de väl var klara? ?

Så himla kul! Att hon delade denna har gjort att jag fått flera förfrågningar och jag tar emot beställningarna och gör de på min fritid.
Jag kan inte göra klistermärken och vinyldekaler till mig själv hela tiden, så detta är perfekt.

Jag har ett gäng idéer jag hoppas hinna dona med nu när jag köpt in ett gäng tygpåsar att sätta tryck på. Vill ni beställa något är ni välkomna att höra av er till info@elavie.se.

Jag kommer skriva ut mer in formation och priser på en sida här på bloggen. Det ska vara enkelt att räkna ut vad det kostar att beställa genom mig.