Nu när jag börjat göra Youtubevideos igen så tittade jag igenom alla mina gamla och ett av de bästa videos var när jag skulle testa yoga för första gången i Västerås. Kommer ni ihåg det?

Det var en supervarm dag och det var kyligare och skönare på Steam Hotel där Yogalistic hade sitt prova-på-yoga-pass. Suveränt för mig som då bodde granne med Steam Hotel just då. Jag minns även hur jobbigt passet var och hur skönt det var efteråt. Samtidigt som jag verkligen är nöjd över flytten till Arboga så önskar jag att Yogalistic fanns närmare. Det var få superhärliga tjejer som körde två olika yogastilar för oss, de var så otroligt duktiga! Maria som var en av dom blev superglad över min video. Jag gjorde den inte i något reklamsyfte utan för att jag helt enkelt ville visa upp mer av min vardag. Kolla in videon här:


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.