Ett nytt vlogginlägg uppe! Ni som känner mig vet att jag gillar att liva på Facebook och gör det några gånger i veckan. När jag gör det har jag alltid problem med att hitta knappen på skärmen när jag avslutar. Dessa saker kommer hjälpa mig massor!

Jag testar fortfarande inställningar på min kamera och jag är i stort behov av en bra lampa när jag vloggar och livar, men här är det nya Youtube avsnittet. In och kika med er!

Jag vill inte avslöja för mycket, men jag bara längtar till att få testa dessa! Eftersom detta var en haul kunde jag inte använda dom samtidigt som jag öppnade dom. Det får blir test av dom i helgen helt enkelt. Vad skulle ni vilja att jag gjorde prata om eller gjorde på mina youtubeklipp?


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.