Förra året var jag på min första PartyLite konferens och jag försökte filma massor eftersom jag ville göra en vlogg om det. Äntligen är den släppt!

https://youtu.be/Mi5E44cbfM8

Detta var verkligen två helt underbara dagar fulla med inspiration och glädje! Nu längtar jag till augusti, till årets Boost 2019!

Det tog lite längre än planerat att få denna vlogg redigerad och det var inte riktigt planerat. Jag är en periodare när det gäller mina hobbies. Känner jag ingen ro i kroppen, t ex att det är stressigt eller att det tar mer än vad det ger, då kan jag ibland tappa suget.

Förra sommaren och hösten vart lite många förändringar på en gång. Den bestod av två flyttar. Efter semestern blev jag uthyrd som konsult till en ny arbetsplats dit jag pendlar med en restid på totalt 2 1/2 timme per dag. Dessutom valde jag att satsa mer på PartyLite. Det är lite mycket ibland helt enkelt. Jag gillar att ha att göra men samtidigt behöver jag min tid hemma i lugnet för att ha ro i kroppen.

I går var min första semesterdag och idag är dagen vi hoppas att många konsulter och gäster vill registrera sig och följa med på konferensen! Jag blev så taggad att fixa klart videon och visa upp en del av min upplevelse. Jag hade inte filmat så mycket jag minns och iår kommer vloggen bli så mycket bättre!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.