Min kompis beställde en barnvagnsmobil innan hon visste att hennes bäbis älskar att sitta i vagnen (och inte ligga ner). När vi väl insåg att en barnvagnsmobil är helt onödig började jag tänka på vad hon skulle få. 

När jag kikar på inspiration på Facebook och Instagram ser jag ofta bäbissaker och snuttisar är något jag fastnat för. Alla olika motiv ihop med en stjärnformad filt, de är så söta! Det var givet, en kaninsnutte skulle hon ha. 


Jag började med filten, velig som jag är var det svårt med både färger och storlek. Har jag sagt att jag är perfektionist? 


Öron och huvud var otroligt kul att virka, men svårt att montera ihop! Jag måste hitta en bättre nål. Innan nästa montering hoppas jag på att jag fått köpt en stoppningsnål som många virkare rekommenderade. Hittade några på Panduro, men tyckte det var dyra. I och för sig är det en engångs kostnad och en investering.

Åh! Jag är så kär i denna! Hoppas hoppas innerligt att den lilla flickan kommer gilla den lika mycket ?


Nu har jag beställt hem mera garn och hoppas på att hitta fler som skulle vilja ha en snuttis hemma. Annars hamnar de i bokhyllan tills fler av mina vänner bestämmer sig för att ha bäbisar ❤️?