I dag är det mer populärt än någonsin att jobba hemifrån! När vi hamnar i en sits där många får tänka om och komma på hur man kan tjäna pengar utan att faktiskt gå till ett fysiskt jobb.

Jag själv har jobbat med olika sidoprojekt i flera år för att hitta något som passar mig. Jag har många intressen och mycket som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Vad skulle du vilja jobba med hemifrån?

För mig är det viktigt att inte ha en press utan att jag får jobba när jag själv vill och ha möjligheten att jobba varifrån jag vill. Detta innebär däremot att jag inte kan vara anställd utan jag började allt som en hobby och till slut startade jag upp ett eget företag. Är det svårt att ha ett eget företag? Nej, det tycker jag inte. Det krävs lite extra från mig och jag fokuserar på det jag är bra på och köper in tjänster när det är något jag inte är bra på. Exempelvis gör jag inte min egna bokföring.

Det jag tycker är roligast med det jag provat på är att jag kan hjälpa andra att jobba med det jag gör. Jag har jobbat med flera olika företag men nu har jag hittat det jag trivs bäst med.
Jag är inte anställd utav dom utan de betalar mig en ersättning på den försäljning som jag genererar dom och även en ersättning när jag är mentor för nya personer. På detta sätt slipper företagen själva anställa folk för att utbilda och även slippa betala för marknadsföring eftersom jag är deras livs levande reklampelare.
Jag tycker det är otroligt bra att kunna göra på detta sätt. Att jag slipper ta fram egna produkter eller ha ett lager hemma, jag slipper ha någon som kvalitetssäkrar produkterna och i många fall slipper jag även ta hand om returer och liknande.

Det jag tycker är viktigast när man jobbar med den här typen av bransch är att man blir som man säger en produkt av produkten. Jag vill använda produkterna och när jag tror på dom så är det något jag vill rekommendera andra för att ge dom samma möjlighet att använda produkten eller att bli en samarbetspartner också. När man samarbetar med ett företag så här så finns det flera olika titlar som används.

Är du nyfiken på vad det är för produkter jag jobbar med och hur du kan stötta min verksamhet? Eller kanske vill du testa på det jag gör? Här är en liten tjyvtitt på det jag jobbar med just nu.

Frönäring och eteriska oljor

Hälsa och välmående är något jag brinner för. Jag har provat på många olika märken jag och detta är de jag fastnat för mest.
Jag är mån om att använda produkter med bra innehåll och inte massa onödiga ämnen.

Frönäringen har hjälpt mig att slippa min hjärndimma och få möjligheten att koncentrera mig igen. Efter en period av stress och depression orsakad av en medicin så har jag långsamt kommit tillbaka och dessa kom verkligen in i mitt liv vid rätt tidpunkt!

Eteriska oljor finns det tusentals olika användningsområden och det är otroligt spännande vad de kan göra i vår vardag ihop med frönäringen. Jag använder de till att lätta på värk, rengöring hemma, lätta upp humöret men framför allt för bättre sömn! Jag kommer berätta mer här i min blogg.

Ja om ni vill pröva eller fråga om något så hör av er till mig på info@elavie.se

Ni kan även gå in på hemsidan och shoppa.

Frönäring:

https://rainintl.com/elavie/

Eteriska oljor:

https://www.mydoterra.com/anneli/#/

Tryck på kläder & muggar

Jag har även www.vinyella.se som är mitt lilla ”tryckeri” där jag gör tryck på kläder, mestadels åt företag men även endel till privatpersoner.

Det är lite som meditation för mig att få skapa, men då utan stress såklart. De flesta är medvetna att jag bara jobbar på helgerna och har tålamod.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.