I dag är det mer populärt än någonsin att jobba hemifrån! När vi hamnar i en sits där många får tänka om och komma på hur man kan tjäna pengar utan att faktiskt gå till ett fysiskt jobb.

Jag själv har jobbat med olika sidoprojekt i flera år för att hitta något som passar mig. Jag har många intressen och mycket som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Vad skulle du vilja jobba med hemifrån?

För mig är det viktigt att inte ha en press utan att jag får jobba när jag själv vill och ha möjligheten att jobba varifrån jag vill. Detta innebär däremot att jag inte kan vara anställd utan jag började allt som en hobby och till slut startade jag upp ett eget företag. Är det svårt att ha ett eget företag? Nej, det tycker jag inte. Det krävs lite extra från mig och jag fokuserar på det jag är bra på och köper in tjänster när det är något jag inte är bra på. Exempelvis gör jag inte min egna bokföring.

Det jag tycker är roligast med det jag provat på är att jag kan hjälpa andra att jobba med det jag gör. Jag har jobbat med flera olika företag men nu har jag hittat det jag trivs bäst med.
Jag är inte anställd utav dom utan de betalar mig en ersättning på den försäljning som jag genererar dom och även en ersättning när jag är mentor för nya personer. På detta sätt slipper företagen själva anställa folk för att utbilda och även slippa betala för marknadsföring eftersom jag är deras livs levande reklampelare.
Jag tycker det är otroligt bra att kunna göra på detta sätt. Att jag slipper ta fram egna produkter eller ha ett lager hemma, jag slipper ha någon som kvalitetssäkrar produkterna och i många fall slipper jag även ta hand om returer och liknande.

Det jag tycker är viktigast när man jobbar med den här typen av bransch är att man blir som man säger en produkt av produkten. Jag vill använda produkterna och när jag tror på dom så är det något jag vill rekommendera andra för att ge dom samma möjlighet att använda produkten eller att bli en samarbetspartner också. När man samarbetar med ett företag så här så finns det flera olika titlar som används.

Är du nyfiken på vad det är för produkter jag jobbar med och hur du kan stötta min verksamhet? Eller kanske vill du testa på det jag gör? Här är en liten tjyvtitt på det jag jobbar med just nu.

Kosttillskott och hampa olja

Hälsa och välmående är också något jag brinner för. Jag har provat på många olika märken och detta är de jag fastnat för mest. Deras hampaolja är riktigt god och fungerar bra för mig. Jag märker sån skillnad på hur min hud mår när jag använder den.

Jag älskar även deras hudvårdsserie för ansiktet. En som skyddar mot det blåa ljuset som vi utsätts för när vi sitter framför datorn, mobilen och alla andra typer av skärmar. Hudkrämen har en inbyggd primer och min hud håller sig matt hela dagen.

Deras vitaminsprayer är även helt suveräna! Speciellt för dig som inte gillar tabletter eller som har en skadad tarm som inte tar upp näringen och vitaminerna på samma sätt. Den sprayas under tungan, man håller den där ett tag för att ge kroppen en chans att ta upp den omgående.

Ja om ni vill pröva eller fråga om något så hör av er till mig på info@elavie.se Ni kan givetvis gå in på hemsidan med och bli en Preferred Customer eller en ambassadörs kollega https://shop.myqsciences.com/elavie men jag skulle uppskatta om jag får vägleda er genom sidan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.