Detta är ett samarbete med Skarp Media där du kan få hjälp med SEO (sökmotoroptimering) i Stockholm. Om hur du kan få hjälp att synas högst upp på Google när någon söker dina tjänster!

Går du runt och undrar hur din sida kan vara på första sidan när man googlar på ditt namn eller det du arbetar med? Det många inte känner till är att du som har en webbsida faktiskt kan påverka hur högt upp du i resultatet du kommer i en sökning på Google. När du följer de rekommendationer och regler som Google och andra sökmotorer satt upp får du helt enkelt bättre poäng och ju högre poäng desto bättre. Detta kallas kort för SEO och är en förkortning på Search engine optimization eller på svenska sökmotoroptimering.

Det är flera olika parametrar som du behöver jobba med och dessa rekommendationer kan till och med ändras ibland. Därför är det skönt att kunna få hjälp av proffs som vet vad som krävs. Skarp media är en byrå baserade i Linköping som är experter på att få relevant trafik till företagswebbsidor. Ditt självklara val om du behöver hjälp borde vara att kontakta SEO i Stockholm.

Jag är absolut ingen expert men jag känner till några saker som gör din webbsida sökvänlig på Google. Du behöver exempelvis ha en säker och responsiv (mobilvänlig) sida. Du ska tänka på hur du länkar till andra sidor och vilka ord du använder i titlar, ingresser och extra taggar som hamnar på din sida utan att du skriver dom direkt i din text. Det är även viktigt att du har alternativa texter till dina bilder. Jag vet med mig att jag är riktigt dålig på att lägga till bra texter till bilderna. Detta är för att de ska vara bättre tillgänglighet även på våra webbsidor. Det är superviktigt men ändåglömmer vi bort sådant.
Detta är bara några fåtal av de parametrar som du som företag bör hålla koll på.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.