Inlägget innehåller annonslänkar från P.F.C. som är det nya sättet att få koll på din vardagsekonomi.

Jag har sett många inlägg om just P.F.C under en period och tänkt att jag ska testa det någon gång. Det är ett gratis kort som är kopplad till en app. Man föröver pengar till kortet och sedan kan man i appen hålla koll på VAD man faktiskt spenderar sina pengar på varje månad.

För jag har märkt att jag vissa månader är en riktigt spenderare och inte alls har koll på vad jag köpt. Visst jag har möjligheten att ändra lite i min banks app, men den är inte alls lika fin grafiskt och den tar med precis allt. Jag vill inbland inte se mina överföringar och räkningar, utan jag vill mest ha koll på mina kontanter.

Appen har andra funktionersom att man kan se hur många dagar det är till löning, göra en budget och att göra en grupp med sina vänner för att enkelt kunna dela köp med vänner. Jag har inte hunnit testa allt utan jag tänkte att vi kan testa tillsammans och utvärdera. Är ni med mig?

Klicka på länken här och skaffa appen. I appen kan du enkelt söka efter ditt kort och det skickas direkt till dig. Sen swishar du över pengarna till ditt kort som du vill använda under månaden.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.