Reklam för Gogrillas.
Detta är ett väldigt smart sätt att dryga ut kassan i skolan, i föreningen eller laget! Entreprenören i mig ser däremot mer än ett sätt att tjäna pengar.

Enligt mig är detta ett första steg för barn att bli kreativa entreprenörer. Vissa har det i blodet medan andra måste våga testa för att märka att de har en entreprenör i sig. Detta är ett bra sätt att börja våga sälja utan att sälja. Jag gillar inte att pracka på folk produkter, men om det är något jag gillar så pratar jag med folk och berätta om varför jag gillar dom. Så ett tips, köp ett paket, testa och berätta sen för alla om hur bra produkterna är. Då kommer ni sälj alla goda produkter som Gogrillas har utan att egentligen sälja och tjäna pengar till klassen.

Vad har Gogrillas för produkter?

Nu är verkligen perfekt tillfälle att sälja Gogrillas produkter! När solen kommer fram, då tar alla även fram sin grill och grillar varje vacker dag. Vad behövs när vi då? Jo, grillsåser, kethup och senap, grillvajer, hamburgerpress och marinadspruta.
De har olika färdiga paket för de olika grillmästarna där hemma. Vi hade valt en marinadkasse för att få den bästa grillupplevelsen.
Förutom grillprodukter erbjuder Gogrillas även ett tacokit med krydda, salsa och sås. Det paketet går att sälja året om! För taco måste blivit den vanligaste fredagsmysmaten i allas hem.

Hur funkar det?

Är det första gången ni ska samarbetat med ett företag för att få ihop pengar till klassen? Här är fem snabba fakta från Gogrillas hemsida:

  • Populära kvalitetsprodukter
  • Lättsålt
  • Hög förtjänst
  • Betala senare, Inga utlägg
  • Snabba fraktfria leveranser

Det är absolut värt att testa, ni förlorar inget på det! Detta kan vara precis vad er klass, ert lag eller förening behöver just nu.

Själv är jag ingen säljare, men ändå älskar jag försäljning. Jag triggas av att hjälpa andra och se dom nöjda. Att ha återkommande kunder. Jag vet att sälja genom rekommendationer är bättre än att bara tvinga folk att köpa. Så glöm inte mitt tips, köp ett paket eller två det första ni gör för att tipsa om produkterna.

Ni hittar Gogrillas hemsida med massor av information här: Gogrillas


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.