Frukost är många människors viktigaste mål på dagen. Som glutenintolerant och på språng är det svårt att hitta glutenfri frukost, därför är jag så glad att Espresso house har en gluten- och laktosfri fralla!

Oftast hittar man en Pressbyrå i varje hörn i varje stad och därför tycker iallafall jag att det borde finnas något glutenfritt alternativ till frukost i deras sortiment. Det finns säkert någon yoghurt eller en frukt, men det är inte alltid det är tillräckligt. Jag kanske behöver något mer matigt och vill ha just en macka för att stå mig en längre period. Espresso house har under en längre period haft en underbart god scones som de bytt ut till denna macka som är från ”Friends of Adam”.

I onsdags var jag superhungrig och bestämde mig för att jobba en timme på Espresso house innan jag skulle till en av våra kunder och testa deras system. En frukostmeny med varmdryck och macka med två valfria tillbehör passa perfekt denna morgon!