I träningsvärlden kan jag tycka det är svårt att hitta produkter som är både glutenfritt och laktosfritt, därför blev jag otroligt glad när jag hittade Forever Ultra!

Ett proteinpulver som jag kan dricka utan att tänka på laktostabletter och som jag kan välja på de båda smakerna som finns. Den är gjort på sojaprotein och full med vitaminer och mineraler. Nu har jag bara smakat den i vaniljsmak än så länge och den är perfekt när man vill göra smoothies eller bara dricka den som den är. Den har en krämig och god vaniljsmak, som jag tror även passar väldigt bra om man vill göra proteinpannkakor eller fluff.

Den innehåller vitaminer och mineraler, dessa är några av dom:

 • Vitamin A
 • Vitamin B (B1, B2, B6 och B12)
 • Vitamin C
 • Vitamin D
 • Vitamin E
 • Folsyra
 • Kalium
 • Kalcium
 • Magnesium
 • Järn
 • Zink

Tidigare brydde jag mig mest om att få i mig så ren protein som möjligt, men idag tänker jag mer och mer på vad jag får i mig för näring och vitaminer. Kosttillskott, alltså tillskott med näring som min kost saknar, har blivit viktigare. Jag tycker jag äter helt okej mat, men ändå är jag trött, har tunna naglar och ofta dålig i magen. Jag kommer skriva mer om detta i ett eget inlägg senare, men detta har stor betydelse i vad jag väljer att stoppa i mig. Givetvis kan jag äta en glutenfri pizza då och då, men oftast ångrar jag mig efteråt för jag får en svullen mage och även stor chans att jag kommer bli riktigt dålig av maten. Är det värt det? Nej, verkligen inte.

Vill du läsa mer eller prova Ultran, gå in på http://myaloevera.se/elavie/sv/shop/category/weight_management/product/forever_ultra_tm_vanilla