Blir det hem nummer 18 nu tro? Jag har tappat räkningen efter de senaste årets flyttar. Nu hoppas jag på ett hem man trivs i.

Jag har bott lite överallt under mitt liv känns det som. Hos mamma ute på landet, hos pappa i Västerås, hos min syster i Hudiksvall, i ett x antal hem i Göteborg, Örebro, Västerås och nu Arboga.

När vi flyttade från Västerås till Arboga trodde vi att vi skulle få ett bra hem och trivas. Det skulle vara lugnt med bra grannar och det bästa var väl att man inte hade någon lägenhet varken över eller under vår. Att det skulle vara lugnt var långt ifrån sanningen. Mitt i stan är det många som går och att det skulle höras så väl in hade jag inte förstått. Att när grannarna på andra sidan gatan har sitt fönster öppet, så låter det som att deras tv är inne i vår lägenhet. Däremot hör vi knappt våra grannar. Vi fick en barnfamilj bredvid oss och jag tycker man hör mindre än man befarade. En trevlig familj som egentligen inte riktigt valt att bo här.

Det är tre månader kvar till flytten och jag har redan börjat packa och rensa. Jag har en känsla av att det kommer bli tungt utan någon semester runt flytten, men det kommer bli skönt att komma bort från mitt i stan.

Jag trivs otroligt bra i denna stad och älskar verkligen mycket med den. Det är vackert och välbevarat. Det är fullt med trevliga människor! Det finns många bra matställen med tanke på storlek på stan. Att det finns både glutenfri pizza och kebab är verkligen ett plus. Det finns även en bra blandning på butiker och skönhetssalonger. Det finns det mesta, och finns det inte här så har vi nära till tre större städer: Västerås, Örebro och Eskilstuna.
Jag trivs bra här och är glad att ha hittat ett bättre hem.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.