Vi shoppar mer och mer på nätet och varför inte då få pengar tillbaka på dina köp? Det finns flera olika så kallade cashback sidor. Om du går via dom, får dem provision från nätbutikerna som de sedan betalar till dig – detta kallas cashback.

Olika sidor har olika butiker, olika mycket cashback tillbaka och olika erbjudanden. Därför rekommenderar jag att gå med i fler för att spara så mycket som möjligt.
Använd gärna mina länkar som tack för rekommendationen ❤️

Reward Network

https://www.rewardnetwork.se/auth/signup?referral=2035Eel

När du går ner i Reward Network får jag även en liten bonus varje gång du köper något! Du har även möjligheten att ge din länk till dina vänner och bekanta för att hjälpa även dom att få cashback och du får en bonus på deras köp.

”Reward Network drivs inte för vinst – det finns tillräckligt många företag som gör det! Vi håller kostnaderna nere så att medlemmarna får max belöning. Våra grundare är nöjda med att tjäna en extra inkomst med värvningsystemet som är öppet för alla. Det betyder att vår hemsida kanske inte är lika flashig eller vacker som andra webbplatser.”

Refunder

https://www.refunder.se/bjud-in/59ca1868bea35

Genom att gå via Refunder.se när du shoppar online så får du riktiga pengar tillbaka – även om butiken har REA. De har över 872 butiker att välja mellan så testa du också! När du genomför ditt första köp inom 45 dagar för minst 100 kr så får både du och jag 50 kr i bonus.

Cashbacker

https://www.cashbacker.se/ny-medlem/349478

”Att shoppa med Cashbacker är framför allt roligt, men ger dig också pengar tillbaka om du är medlem. Med vår sökfunktion shoppar du enkelt runt i fler än 680 butiker med välkända varumärken bland massor av kategorier – och låter dig inspireras eller hittar snabbt precis vad du letar efter. Bli medlem utan kostnad så får du dessutom riktiga pengar tillbaka från oss.”

Cashbackshopping

https://www.cashbackshopping.se?r=7871732

När du registrerar dig blir du automatiskt min följare. När du sen shoppat och fått 10 kr i uttagbar cashback, får vi båda 50 kr.

Skapa ett gratis konto och handla i någon av de +650 anslutna butiker genom deras hemsida eller app.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.