Hampa i hudprodukter och hampaoljor växer på marknaden!

Jag minns att jag använde en handkräm med hampa redan innan 2010. Då var det inte lika populärt som idag. Jag förstår att marknaden växer och det gäller att ha koll på vad det är för produkt som du köper.

Själv är jag ambassadör för ett amerikanskt bolag som säljer flera olika produkter. Deras hampaolja är en fullspektrum olja utan THC. Den klarar av att både bli varm och kall utan att mista sin effekt. De har även andra kosttillskott så som probiotika, proteinpulver och vitaminer. Hudvård som passar dig som sitter mycket framför datorn.

Du får gärna se vad de har att erbjuda här:

http://shop.myqsciences.com/elavie

För att se produkterna så skapa ditt konto så här

  1. Tryck på Join/Buy i menyn
  2. Välj Sverige i rullistan
  3. Tryck på Shop – Preferred Customer (eller bli ambassadör du med genom Become an ambassador)

Hör av dig om du har frågor! Jag hjälper dig gärna.