En vecka tills Franz/Frasse/Hugo/Nemo kommer hem <3

Att döpa en hund är verkligen inte lätt, vi kommer på nya namn hela tiden och vi kan inte bestämma oss för vilket det kommer bli. I och för sig har jag alltid haft svårt för att komma på namn till diverse karaktärer under de år som jag spelat mycket datorspel. Just nu är jag väldigt förtjust i Hugo och jag kan verkligen se våran bruna lilla buspojke komma springandes när jag tänker mig ropa hans namn.

Veckan som kommer är full med skönhetsaktiviteter och jag hoppas de ska få tiden att kännas som den går lite snabbare, för just nu längtar jag otroligt mycket.


3 kommentarer

Sanna · 18 april, 2017 kl. 06:51

Oh vad mysigt 🙂 själv så kommer svärmor köpa en hund snart som kommer vara mycket här. Det är en toypudel i aprikos/brun. Det är en hanhund och jag gillar namnet Pablo mest men annars Gino och Basse. Hon kom på Isso men det tyckte jag lät som en finsk svordom eller ngt haha…

  Ella_wie · 18 april, 2017 kl. 11:39

  Ja supermysigt med hund! <3 Gillar att ha "vanliga" namn på djur, vet inte varför det blivit så. Tycker Basse var ett fint namn 🙂
  Tyvärr blev vi inte med hund förra året som planerat, vi fick lov att ändra oss i sista sekunden. Sånt är livet, men någon dag är jag säker på att vi har en lite dobbepojke springandes här hemma 🙂

   Sanna! ♥ · 18 april, 2017 kl. 17:36

   Oh såg nu att det ar ett inlägg ifrån 2016, jag googlade bara valpar och namn osv, och hamnade på denna bild haha 😀 Hoppas ni får någon att mysa med i framtiden!

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.