I helgen var jag på en konferens utöver det vanliga, som utmanat och berört mig till tårar. Jag älskar glädjen i dessa!

Jag har varit på många konferenser under åren, men ingen har berört mig så mycket som PartyLites! Oftast åker man på konferens med jobbet. Där lyssnar man på ämnen som chefen/cheferna vill att du ska bli bättre på, du får ofta en middag på kvällen och workshops med teambuilding. Ofta är det kvällen och alkoholen folk ser mest fram till, har jag inte rätt?

PartyLites konferens grundar sig i samma punkter, för självklart ska vi lära oss mer om hur vi gör vårt jobb bättre. Skillnaden är att det är av eget intresse. Säljer jag mer så tjänar jag mer, dessutom kan nästa år få stå där uppe på scen och ta emot priser, få åka på drömresor osv.

Nästa års resa går till MAURITSIUS! Det kommer vara mitt mål och jag hoppas på att hitta en ny kollega som vill kämpa och följa med.

Under dagarna får vi se ALLA höstens och vinterns nyheter i ett magiskt showroom! Shoppa billigt i en populär shop, som i år blev väldigt tom snabbt. Snacka om att de hade tagit med sig rätt saker!

Det som ändå berör mig mest är att se när mina vänner och kolleger gör otroliga resultat! När de växer som personer och ser deras glädje! Jag hade två vänner som fick mig att fälla glädje tårar denna gång, Malin och Annika, vilka stjärnor! Vi gick en kurs tillsammans för cirka ett halv år sen och den kursen plus deras otroliga ledare har verkligen peppat och coachat dom i rätt riktning. En sån coach ska jag också bli! Jag vill att mina engagerade konsulter ska få nå sina mål. För att nå målen brukar det innebära massor av jobb, som tur en massa roligt jobb som lönar sig i längden.

Vi får massor av information om den nya kollektionen och nya verktyg. Vi får tips på hur vi kan arbeta och höra hur andra konsulter gör.

I år stod JAG på scenen och inspirerade alla kolleger om att jobba med sociala medier. Alltså vilken grej det var att stå på scenen! Jag var inte nervös förrän jag ställde mig på scenen och väl där hade jag superkul även om det kom ut grodor ur munnen. Detta var min största utmaning någonsin! Jag kunde inte ens stå och redovisa i skolan för fyra-fem år sen utan att få svettningar och krampaktigt stå framför mina klasskamrater. Nu stod jag där framför flera hundra personer och hade kul! Jag nådde ut med mitt budskap och fick massor av positiv feedback. Tack alla, och tack PartyLite som utmanar mig!

Jag blir fortfarande berörd och tårögd av att tänka på vissa tillfällen. Det absolut bästa var att jag fick dela denna helg med min barndomskompis Anna-Karin! Tack min vän för att du följde med ❤️

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.