Smartson lät mig testa en glutenfri variant på Dr. Oetkers pizza.

Den finns i tre olika smaker: Mozzarella, Salami och Skinka. Tyvärr hittade jag bara Mozzarella i de butiker som jag letade i och därför fick det bli den som jag idag testade.

Köpte den på vägen hem från jobbat, riktigt hungrig efter en lång dag med ett enda långt planeringsmöte. Då var det skönt att komma hem och slippa laga mat! Bara sätta igång ugnen, riva upp kartongen och slänga in i ugnen i cirka en kvart.

Absolut den, ser ganska trist ut när den lades på ugnsplåten, se själv:

Jag hade gärna velat slänga på lite extra ost och jalapeños (jag ÄLSKAR stark mat! men även pizza och hamburgare, gärna starka). Men för att ge den en rättvis recension så lät jag den vara precis som den var och ut kom en härligt tillagad pizza:

Visst ser den god ut? Jag tycker den smakade riktigt gott! Ja för att vara en fryst pizza. Jag har för mig jag testade den vanliga varianten av denna innan jag blev glutenintolerant och då gillade jag den inte. Antingen är den godare som glutenfri eller så har Dr. Oetker blivit bättre eller så har jag blivit mindre kräsen, oavsett vilket så får denna pizza mer än godkänt!

Som glutenintolerant äter man väldigt sällan färdiga frysta rätter, för det finns så få att välja bland i frysdisken. Därför kan jag säga att denna kommer köpas någon gång då och då för att slippa laga mat när man känner sig såsig och helst bara vill ligga i soffan.

Tack Samson för att jag fick testa denna produkt!