Att hjälpa varandra till att nå framgång, är inte det något riktigt fint?
Att dela med sig av kunskap för att andra ska få chansen att utvecklas.
Att dela glädjen med andras framgång och att känna andra dela min glädje när jag lyckas, det är så underbart!

Ofta är jag med om att folk har svårt att hjälpa andra att nå framgång. Nu tänker jag mycket inom eget företagande. När jag flyttade till Arboga kom jag i kontakt med en underbar person som lärt mig mer om ödmjukhet. Jag har alltid varit nyfiken och varje gång en vän eller bekant startat eget eller har en förening så har jag velat veta mer om vad de gör. Vissa har jag blivit kunder till och andra har jag tipsat om på exempelvis sociala medier. Det minsta jag kan göra för dom är att dela med mig till andra vänner att dom finns.

Hur ofta delar du dina företagande vänners sidor, inlägg eller parat pratar om dom?
Hur ofta delar du inlägg om dina ”konkurrenter”?

Jag delar flera gånger i veckan och jag får så mycket tillbaka av det. Därför önskar jag att fler gjorde det. Att få höra att en vän blir supernöjd pga av hen hittade den här produkten eller tjänsten en annan vän/bekant säljer/utfört, DET gör mig glad. Jag tjänar inget på det, men ena vännen gör och den andra är sjukt nöjd, detta tack vare mig! Hur bra är inte det?

Personen jag lärt känna här heter Caroline och hon är en riktig superföretagare! Hon har en egen salong där hon gör bryn, fransar, sminkningar och håruppsättningar till brudar. Hon har fransutbildningar. Hon har en podcast (shoutout till Lashlifepodden som finns där poddar finns) där hon pratar om livet som företagare och intervjuar massa inspirerande personer! Hon börjat blogga här på Nouw (länk lite längre ner). Hon är superaktiv på Instagram (Lashlifepodden och Carolinesbeautyspa). Hon är med på massa evenemang. Dessutom har hon familj. Hur hinner hon med?! Jag tror hon älskar det hon gör och hon älskar verkligen det här med att dela med sig! Hon synliggör andra företag hela tiden. Hon blir glad av kunders kommentarer och visar det. Hon stöttar andra på så många olika sätt och jag hoppas hon får minst lika mycket tillbaka.

Alla behöver en Caroline för att lära sig hur man ger andra så mycket genom en liten gest som att dela med sig.

Tänk att i Arboga skulle jag bli medlem i ett nätverk full av likasinnade kvinnor. Företagande kvinnor som hjälper varandra genom att köpa varandras tjänster och produkter, genom att dela varandras poster på sociala medier, genom att dela med sig av sin kunskap till varandra och genom att inspirera varandra.
Som företagare kan ena dagen vara fantastisk och den andra helt bedrövlig. Att ha folk runt omkring en som inspirerar en är otroligt viktigt.

Tack Klöver dam! Ni är ett gäng underbara människor. Även tack Caroline (@dirtythirty ) som är anledningen till att jag hittade Klöver dam.

Är du en företagande kvinna i Västra Mälardalen? Hör av dig!