Ska man blogga varje dag? Hur långt ska ett inlägg vara? Kan man blanda innehåll?

Dessa tankar har nog de flesta bloggare haft. Jag har alltid varit en periodare i mina inlägg. Ibland blir det massor och ibland blir det mindre. Jag älskar egentligen att få skriva av mig och rensa huvudet på mina tankar och idéer. Ibland gillar jag även att dela med mig av produkter, fakta eller bara bilder.

Vad är det perfekta inlägget?

Jag tror faktiskt inget är perfekt. Personligen tycker jag att man inte ska pusha ut inlägg utan det ska vara något man vill dela med sig av. Det behöver inte vara långa romaner men jag tycker det ska finnas lite personlighet i inlägget. Det är så ofta jag får idéer och tankar jag vill blogga om, men just där och då hinner jag inte, sen har tiden rusat iväg och min tanke eller idé har försvunnit. Det viktigaste är att man tycker det är kul att blogga och att innehållet är det du brinner för! Det kommer glänsa igenom din text om du skriver om något du gillar. Följarna kommer hitta dig tillslut, de som gillar det du gillar.

Just nu älskar jag att vlogga och släpper en video i veckan. Jag hoppas att det håller i sig bättre än mitt bloggande. För hade jag haft motivationen till att blogga varje dag då hade jag gjort det. Jag tror ni läsare som gillar min blogg läser den oavsett om jag skriver dagligen eller en gång i veckan. Min tanke är att ni ska få höra mer om mitt företag och mål lite som i min vlogg fast i text form. Det blir alltid lite annorlunda i text eftersom den blir mer genomtänk än en video.

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.