När man känner att det händer mycket utan att vara stressad, det är skönt! Efter förra året när allt var kaos så börjar det kännas som att jag håller på att komma tillbaka till en hanterbar stressnivå.

Jag gillar när det händer mycket, när jag får använda min hjärna och att få utvecklas.

Förra året var det mycket. Det var flytt och byte av jobb, knappt någon semester och sen det där som hände min syster som verkligen var det som fick min bägare att rinna över. All ork bara försvann!

Just ja, och för cirka två år sen så började jag grotta i varför jag kände mig deprimerad och hade svårt att känna igen mig. Jag mig otroligt trött, hade svårt att koncentrera mig, glömde saker, kände mig inte som mig själv och min positivitet hade börjat sina.
Det tog ett tag att komma fram till det, men det var en medicin jag åt mot nervsmärta som hade allt detta som biverkningar. Jag är så glad över att jag märkte detta och slutade med medicinen, men resan tillbaka har varit lång!

Nu lät det nästan som att jag är helt återställd, men det är jag inte. Jag tror alla dessa biverkningar gjorde det möjligt att hamna i den situation jag gjorde nu i höstas. Jag kände mig så otroligt utmattad och urlakad. Som att någon satt en påse med bomull över mitt huvuvd. Vissa dagar ville jag inte gå upp.

Jag är glad att jag hade ett nytt jobb, för det gjorde att jag tvingade mig upp och gick till jobbet!
Jag har under min uppväxt lärt mig att man biter ihop och gör sitt bästa jämt. Det finns ingen annan än jag som är ansvarig för det jag gör.
Om jag vill behålla ett jobb så ser jag till att sköta det.
Vill jag ha lön, så ser jag till att jobba.
Mår jag dåligt tar jag tag i min hälsa.
VIll jag ha något, då ser jag till att göra allt jag kan för att få det.

Jag är tacksam för att jag är envis. Det får mig att alltid ta mig framåt och att lösa det som inte är bra.
Så i oktober fick jag se över vad jag kunde göra för min hälsa och för att få tillbaka min positiva anda.
Jag behövde en förändring och jag såg till och gjorde den. Detta kan låta konstigt i andras öron, men jag bytte företag jag jobbar med i mitt egna företag.

De säljer kosttillskott och ni som känner mig vet att jag tycker hälsa är intressant. Jag lever inte alltid efter det jag tycker är bra. Träning tillexempel är viktigt för mig, men ändå får jag inte till det i min vardag jämt.
Detta företag har ett trekapselsystem som jag började använda och samtidigt började jag visa upp andras resultat. Flera har nu testat dessa med positivt resultat! Men mest är jag imponerad över mina egna.

Jag börjar få tillbaka energin mer och mer, jag känner mig mer positiv och jag sover så himla bra! Detta gör att jag kan göra mer saker igen utan att känna mig stressad. Jag känner ett mer lugn i kroppen, så som jag gjorde tidigare. Jag kan hantera stress på ett helt annat sätt. Det är enklare att varva ner och jag känner inte att hela kroppen ska explodera när allt inte går som det ska. Jag känner känslor igen! Jag gråter till typ varje film och serie, precis som innan. För jag älskar att känna känslor och att få visa dom, men jag vill inte få panik över lilla minsta som jag fick ett tag.

Oj, vad mycket det blev skrivet! Jag som egentligen bara ville berätta att det händer så mycket kul och att jag är glad över att jag kan hantera det. All bakgrund behövs såklart för att ni ska förstå min glädje.
Jag tycker om mitt lilla företag och det är där allt händer. Jag har kunnat utöka mitt mini-tryckeri med ett till sätt att trycka och jag tycker det är riktigt kul!
Jag är även supernöjd med att jag bytte till dessa kosttillskott som jag nu kan erbjuda andra via min webbshop. För kan dom göra detta för mig, då kommer jag kunna hjälpa andra att må bättre och komma tillbaka till livet.

Min resa tillbaka är inte helt klar, men jag är på god väg tillbaka!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.