Startade vägen mot ledarskap

Jag har tidigare jobbat med ledarskap och jag tycker det är väldigt utvecklande och utmanande för mig. Det passar mig bra eftersom jag älskar att hjälpa andra och jag blir lika glad av andras framgångar som mina egna.

GloLite ljus med ett glas vinInom PartyLite passar det bra eftersom jag verkligen älskar deras produkter! Jag kan slå vad om att de flesta skulle älska GloLite ljusen i doften Vita snöbär (och gillar man inte dofter så är den lika vacker i doftfritt). Den bara lyser upp hela rummet av dess underbara sken, den är helt enkelt magisk!

I veckan rekryterade jag min första konsult och hoppas det blir fler i framtiden. Det kommer vara jättekul att följa och se hur det går för henne!

Så mina frågor till alla nyfikna är:

Vill du vara din egen chef?
Vill du ha en extra inkomst?
Tycker du om att träffa folk på jobbet?
Älskar du doftljus och inredning?
Gillar du trevliga kollegor som stöttar dig?

Är svaret ja då tycker jag du ska höra av dig till mig och testa på att vara konsult för PartyLite! Vi skriver in dig och beställer ett startpaket för 399.- (eller om du väljer någon av de större paketen). När du får hem ditt startpaket bokar vi upp en startvisning som jag hjälper dig med. Bor du i närheten är jag med dig på din startvisning annars coachar jag dig genom webben. Efter fyra visningar bestämmer du dig för om du vill fortsätta eller inte, bra va?

Du får en webbaserad utbildning för att du ska känna dig bekväm i din roll som konsult men du har alltid din ledare som du kan ställa alla dina frågor till. Vi har även ett webinarium i månaden för att lära oss om nya produkter och de erbjudanden som är aktuella samt en Facebook-grupp där vi hjälper varandra med diverse saker.

Startpaketet som finns i tre olika storlekar innehåller allt som du behöver för att börja som konsult. Ett urval produkter, doftprover/doftkritor, kataloger och andra verktyg som hjälper dig att starta din verksamhet. Se mer här för att se vilka startpaket du kan välja mellan.

Du bestämmer själv hur mycket du ska jobba och vad dina mål är.

Kategorier: PartyLite