Inlägget innehåller annonslänkar till Glossybox.

Har ni prenumerant på Glossybox? Jag har det och det var ett tag sen sist och börjar bli nyfiken på att köpa några boxar igen. Jag tycker det ser ut som att innehållet blivit mycket bättre sen några år sen.

Dessa boxar är perfekt för personer som mig som älskar att testa nya produkter! För 159 kr/månaden får man fem produkter i mindre format och ibland är de inte långt ifrån fullstorlek. Gå in på Glossybox och kolla om det är något för dig! Finns för både kvinnor och män.

När jag köper produkter blir det oftast att jag köper de jag redan känner till eftersom jag känner mig trygg med de. Det innebär också att det är svårt att hitta något nytt.

Sist slutade jag eftersom jag fick otroligt mycket smink som jag visste att jag aldrig skulle använda mer än att testa. Jag sminkar mig inte så ofta men det är alltid kul med nytt till de tillfällen jag gör det. Jag gick precis in och kikade på de senaste boxarna som varit och det var så många saker jag vet att jag kunnat använda. Alltså Veganliciousboxen, den hade jag velat ha nästan alla som gick att få! Man vet ju aldrig om ens nästa storfavorit ligger där i lådan, det är lätt värt 159kr i månaden.

Har du haft Glossybox? Vad tyckte du?

Prenumerera på min Youtubekanal för inspiration.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och Oljemagi.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.