Som Buzzador har jag testat två hamburgarostar, Cheddar och blåmögelost. Buzzador bjöd på en förpackning och när jag skulle välja en av dom, hade jag svårt att bestämma mig och tog båda. Ska det testas ska det testas ordentligt! 

Jag älskar ost! På mackor, på hamburgare, extra på pizza, massor till tacos, till vin, till druvor eller bara så som det är. Mögelost har varit en favorit länge, men jag har märkt att jag blivit mer och mer kräsen där. Det ska helst vara krämiga och mjuka smaker. 

När jag skulle till min kompis blev det ett perfekt tillfälle att testa de nya ostarna och grilla burgare. Min tanke var en somrig burgare, med majskolv, grönsaksspett, chilipotatissallad samt sallad och avokado. Salladen är perfekt att använda som alternativ för hamburgerbröd för oss som är glutenintoleranta! 

Castellos Cheddarost var perfekt! Både jag och min kompis gillade den skarpt och rekommenderar den. Det är en hård lagrad ost som smälte efter en stund över grillen. Den har en snäll smak som troligtvis passar alla i familjen.

Castellos blåmögelost är för den som gillar en udda burgare med sting i. Den smälte också fint efter en stund över grillen. Denna har lite mjukare konsistens. Man bör helt enkelt gilla smaken av blåmögelost för den har en riktigt stark smak. Jag tror den skulle passa med en skiva ananas och jalapeños till hamburgaren. Smaken tar lätt över om man äter den som jag, med fåtalet tillbehör.