Här om dagen gick jag med i Buzzador igen eftersom jag gillar att testa nya produkter. Jag anmälde mig på allt jag kunde och första testningen blev Guldfynd.se.

Allt börjar med att jag får ett mejl med lösenord till hemsidan och ett samtal dör de verifierar mig och jag får möjligheten att ställa mina frågor.


De skickade en enkel beskrivning med ett avtal samt en påse som man ska försegla och skicka med rekommenderat brev som Guldbrev står för. 

Jag skickade några fåtal smycken och vissa var jag osäker på om det var äkta guld. Dagen efter fick jag svaret om att vissa inte var av ädelmetall och jag fick logga in för att se väldet på det guld jag skickat in. Jag antar att de som inte var ädelmetall inte blir tillbaka skickade utan hamnar någon annanstans. Vilka utan smyckena dessa var, kan jag inte utläsa.


Det blev totalt 116kr, vilket är ungefär vad jag förväntade mig. Detta efter att jag sett att jag ska betala 49 kr/g i värderingsavgift. Jag hittade inget om detta innan jag hade lämnat in brevet. Det behövdes väldigt mycket sökande och klickande på deras webb för att hitta denna information. Är det inte bättre att skriva ett lägre pris på guldet? För det är egentligen så det är. 

Skulle jag rekommendera Guldbrev? Nej, inte om du vill ha ett bra pris på dina smycken. Vill du däremot bara bli av med smycken som ligger och skräpar och du inte bryr dig om vad du får för dessa? Supersmidig och snabb service!

Kategorier: Testa nytt