Kan jag sälja PartyLites produkter?

Alla som vill testa jobbet som PartyLite konsult Är välkomna. Det är ett socialt och roligt jobb där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba.

Det jag gillar bäst med konsultjobbet är att jag fått träffa så många nya vänner!

Jag har även utvecklats otroligt mycket. Exempelvis tycker jag det är jobbigt att prata inför folk. På min första visning, hos helt okända personer, stakade jag mig fram och jag tyckte jag glömde säga mer än hälften. Idag älskar jag att berätta om våra produkter och ingen visning är den andra lik. Jag till och med stod och pratade om att jobba med sociala medier inför mer än 500 personer på vår årliga konferens.

Jag tror att alla kan jobba med PartyLite. Bara du har lite vilja så kan du göra allt! Vill du bara sälja bland dina vänner och familj, ja då gör du det.

Känner du inga i din stad? Då ser du till att synas på olika sätt och helt plötsligt har du massor av bekanta och säkerligen även nya vänner.

Vill du verkligen tjäna pengar och satsa? Då säger du till och vi sätter upp en plan över ditt mål. Vi hjälps åt, du får pepp och du kämpar!

Att ha mål och visioner har gjort mig till en tävlingsmänniska och jag älskar utmaningar. Därför är det extra kul när jag träffar likasinnade och får jobba tillsammans!