Vårt sortiment

Det absolut bästa med PartyLite är att sortimentet ändras tre gånger per år och vi har alltid kampanjer med exklusiva ljus och dekorer.

Besök gärna min webbshop: https://elavie.partylite.se

Nyhetbrev

Vill du ha erbjudanden till din mejl? Fyll då i formuläret nedan så lägger jag till dig i min lista för utskick av nyhetsbrev. PS. efter du godkänt nyhetsbrev får du en kod som ger dig 10% rabatt i webbshoppen.

Hur fungerar ett ljusparty?

Ha en visning hemma hos dig för dina vänner och familj. Jag visar upp produkterna och berättar om hur ni får det bästa ur dessa kvalitetsljus. Ni kommer få möjligheten att dofta på alla aktuella dofter och titta i katalogen för att välja ut era favoriter.

När ni valt vad ni vill ha beställer ni de på plats och swishar summa till mig. När allt är betalt skicka jag in beställningen till PartyLite och efter 1-2 veckor för värdinnan produkterna.

Om ni däremot vill beställa en enskild produkt, så gör det genom min  Facebooksida eller på min webbshop https://elavie.partylite.se