Vad är egentligen viktigast i livet? Är det jobbet? Barnen? Familjen? Att kunna göra vad man vill? Ja oavsett vad du tycker är viktigast, så behöver du orka och gärna må bra. När du mår bra sprider du din positiva stämning och får andra att må bra.

Vad kan få dig att få mer ork och må bättre? Oftast behöver du få i dig rätt näring och vitaminer samt röra dig.
Du vet säkert redan att vår mat inte innehåller samma näring idag som för 20 år sen. Vi lever i ett samhälle där tid och pengar är viktigast. Det påverkar även vad vi äter. Marken grönsakerna växer i har inte samma innehåll som tidigare. Det innebär att grönsakerna inte får den näring den behöver. Då borde det också betyda att betande djur även de antagligen saknar näringen. Den kött många av oss äter är säkerligen även dem framstressad och inte ett välmående och betande djur. För att vi ska få i oss det vi saknar i maten, behöver vi kosttillskott.

Något annat vi behöver är cannabinoier till vårt endocannabinodiska system. Självklart THC fritt. Vill ni veta mer så rekommenderar jag att googla eller kontakta mig för mer information.

Med detta sagt så undrar jag, vill du vara med och lansera ett nytt företag i Sverige? Du blir en av de första i Sverige att jobba med ett företag som är innovativt och alltid i framkant inom kosttillskott.

För många av oss behöver även en stabil och bra ekonomi som ger oss en bra ekonomiskhälsa. Visste du att pengar ofta gör oss stressade och att den största anledningen till att vi mår dåligt är stress? Stress ger oss andra sjukdomssymptom. Därför är en bra ekonomi viktig.

Jag fick frågan om att starta upp lanseringen av företaget vid helt rätt tidpunkt. Jag sökte inte något nytt, men eftersom jag vet hur mycket marknaden för hampaolja vuxit de senaste åren och att den förutspås växa mycket mer så är det klart jag sa ja! Tänk vad jag skulle få ångra mig sen om jag gjort ett annat val.

Nu vill jag hitta fler personer som är intresserade av att jobba med extra med hälsa och välmående.

Låter något av detta mista lilla intressant? Ta kontakt med mig! Vi bokar ett möte och pratas vid. Mejla på info@elavie.se

Du kan även se min webbshop här https://shop.myqsciences.com/elavie/

Missa inga nya inlägg, följ min Facebooksida.
Prenumerera på min Youtubekanal för att se alla vloggar och intervjuer.
Följ mina instagramkonton Vinyella, Elavie, och PartyLite