För ungefär ett år sen började jag blogga på Nouw och det var superkul att hitta nya läsare och en nystart med bloggandet, men dag flyttar jag tillbaka till min egna blogg!

Det ska bli skönt med ännu en nystart och göra precis det jag vill göra på min blogg. Det är ganska najs med en bloggportal men jag får mer möjligheter utan. Däremot blir det mer utmanande för läsare att hitta mig.

Jag funderar på om jag ska försöka att importera alla inlägg från Nouw eller om jag ska börja om från början. Hade det bara gått med ett klicka att få över allt, då hade jag gjort det men så enkelt var det inte. Har jag tråkigt någon dag importerar jag inläggen en och en, för det är alltid kul att kunna gå tillbaka och läsa om min egna resa från då till idag.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.